Actualitate

Realizatorul TV Titus Munteanu a fost înmormântat sâmbătă

Realizatorul TV Titus Munteanu a fost înmormântat, sâmbătă, la cimitirul Bellu din Capitală, în jurul orei 14.00, în prezenţa familiei, dar şi a prietenilor, a oamenilor pe care i-a format şi a unora dintre colegii de breaslă.

Corina Chiriac, Adi Despot, Geanina Corondan şi Tudor Giurgiu s-au numărat printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe realizatorul TV Titus Munteanu.

Trupul neînsufleţit al realizatorului de televiziune Titus Munteanu a fost depus joi la prânz la Biserica Sfântul Elefterie Vechi din Bucureşti.


Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, miercuri, la vârsta de 72 de ani. Munteanu era internat de două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, unde a încetat din viaţă miercuri, în jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe, au precizat, pentru Medafax reprezentanţii unităţii sanitare.

"Boala s-a agravat, astfel că, în ciuda tratamentelor şi a efortului echipei medicale, pacientul a decedat", au mai spus sursele citate.


Titus Muntean s-a născut pe 3 octombrie 1941 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România.

Etichete: inmormantare
Ultimele Stiri
abonare newsletter