Actualitate

Detalii noi ies la iveală despre cauzele morţii lui Paul Walker

Experţii care se ocupă de ancheta privind cauzele accidentului în care şi-au pierdut viaţa Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas exclud starea şoselei şi alte condiţii legate de aceasta.

Paul Walker Paul Walker

"Avem în vedere viteza, numai viteza", a afirmat un oficial din interiorul anchetei, citat de accesshollywood.com. Investigatorii care anchetează accidentul, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, au calculat viteza estimată a maşinii în momentul impactului, dar nu vor da publicităţii aceste informaţii până când inginerii firmei Porsche nu se vor deplasa, luna viitoare, în California pentru a verifica datele păstrate în computerul de bord al maşinii.
Deşi maşina a explodat şi a luat foc după impact, datele din computerul de bord s-au păstrat şi pot oferi informaţii despre viteza cu care conducea Roger Rodas când s-a produs accidentul.
Conform sursei citate, oficialul a precizat, de asemenea, că, înainte de a se lovi de un stâlp, automobilul Porsche a luat o curbă în zona unui parc industrial aflat la aproximativ 48 de kilometri de centrul oraşului Los Angeles. "Trecuseră deja de curbă, când au pierdut controlul", a declarat acesta.
Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 

Etichete: paul walker
Ultimele Stiri
abonare newsletter