Actualitate

Autobuze RATUC spre Feleac, Vâlcele şi Gheorgheni, din 1 ianuarie 2014

Traseele RATUC se vor extinde, din 1 ianuarie 2014, şi în Feleac, Vâlcele şi Gheorgheni. Se va circula cu autobuze şi microbuze, iar în preţul unui abonament va fi inclusă şi o linie, la alegere, în Cluj-Napoca.

Conducerea RATUC Cluj a anunţat, miercuri, că din 1 ianuarie 2014, traseele regiei se vor extinde şi spre Feleac. “Surpriza este una plăcută pentru locuitorii din Feleac deoarece şi ei din 1 ianuarie 2014 vor beneficia de transportul pe zona metropolitană. Mă refer la comuna Feleac, satul Vâlcele şi respectiv satul Gheorgheni”, a declarat Liviu Neag, directorul RATUC Cluj.

Numărul de autobuze va fi stabilit în funcţie de nevoile din satele respective. “Înţeleg că satul Gheorgheni aparţinător comunei Feleac va avea nevoie de un autobuz, iar comuna Feleac şi satul Vâlcele vor avea transport cu microbuz”, a precizat Neag.


În zilele următoare se va stabili şi care va fi preţul exact al biletelor şi abonamentelor. În preţul abonamentului RATUC pentru Vâlcele şi Feleac va fi inclusă şi o linie, la alegere, în Cluj-Napoca. „Ceea ce pot spune încă de pe acum este că tariful biletelor şi abonamentelor va fi mai mic decât cele practicate la această dată. Vrem ca prin această soluţie metropolitană ca cetăţenii din comune care ştim că peste 70% dintre ei fac deplasarea în Cluj-Napoca să aibă acces şi pe flotila din zona oraşului”, a mai spus Liviu Neag.

Din 1 ianuarie 2014, RATUC Cluj va intra şi în Floreşti şi Apahida.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter