Actualitate

Filmările la "Fast and Furious 7", întrerupte după decesul lui Paul Walker, vor fi reluate

Filmările la lungmetrajul "Fast and Furious 7", care au fost întrerupte în urma decesului actorului Paul Walker, vor fi reluate, iar pelicula va fi terminată, a anunţat, vineri, regizorul James Wan.

James Wan, care a început filmările la "Fast and Furious 7" în luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com că va continua acest proiect, deşi întreaga echipă este "extrem de tristă şi afectată" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner în cinci din cele şase filme ale francizei, informează Mediafax.
James Wan, un cineast malaezian stabilit în Australia, este cunoscut pentru regia primelor două filme din franciza horror "Saw: Puzzle mortal" (2003 şi 2004). Recent, acesta a acceptat să regizeze "Fast and Furious 7" în locul lui Justin Lin.

Filmul era programat să fie lansat pe 11 iulie 2014, dar după decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiorile Universal au notificat întreaga echipă că filmările vor fi întrerupte pentru o perioadă nedeterminată.
Producătorii filmaseră deja 55 de zile pentru pelicula "Fast and Furious 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost agent FBI, care adora maşinile de curse.


Nu se ştie încă ce abordare va avea James Wan în legătură cu terminarea filmului, dar potrivit unor surse acesta ar putea rescrie scenele finale, fără Paul Walker, sau chiar ar putea relua filmările de la capăt, folosind un alt actor principal.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Ultimele Stiri
abonare newsletter