Actualitate

UPDATE - ACCIDENT în Aşchileu cu trei VICTIME încarcerate. Mergeau la pomana porcului, dar au ajuns sub un autocar

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 10.15, în localitatea Fodora, comuna Aşchileu. Şoferul unui Volkswagen Transporter, în care se aflau patru persoane, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un autocar parcat regulamentar.

UPDATE ORA 12.02:

Martorii care au asistat la producerea accidentului au declarat că cele patru persoane din autoturismul Volkswagen Transporter aveau în maşină un porc şi o butelie şi cel mai probabil mergeau să pregătească porcul.
Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a declarat că cele patru persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj pentru îngrijiri suplimentare. O femeie din autoturism care era pasagera din dreapta şoferului a fost prinsă de bordul maşinii astfel că a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

De asemenea, cei doi pasageri din spate, au fost încarceraţi, fiind prinşi de portiera care fusese blocată. "Unul dintre cei doi pasageri din spate, un bărbat, a fost rănit mai grav, cu două fracturi: la umăr şi la genunchi", a precizat Andrei Biriş.


UPDATE ORA 11.50:

Autoturismul implicat în accident este un Volskwagen Transporter. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, autoturismul venea dinspre localitatea Dragu, iar într-o curbă, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens şi s-a lovit de autocarul care era parcat regulamentar.
Conform unor martori ai accidentului, şoseaua era umedă, cu mâzgă pe jos ca urmare a topirii zăpezii.

UPDATE ORA 10.55:

Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a declarat că echipajele de medici şi pompieri încă se află la faţa locului. Conform informaţiilor de la această oră, un autoturism a intrat într-un autocar care era staţionat pe marginea drumului. Cele patru victime din accident sunt pasagerii autoturismului, trei fiind încarcerate. Din cele trei victime încarcerate, una era inconştientă.


Accident cu persoane încarcerate

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj intervin cu echipamente de descarcerare. Potrivit primelor informaţii este posibil să fie patru victime.

Vom reveni cu amănunte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter