Actualitate

O parte din încasările obţinute de "Furios şi iute 6", în care a jucat Paul Walker, vor fi donate

Studiourile Universal au anunţat marţi că o parte din încasările generate de comercializarea DVD-urilor cu filmul "Furios şi iute 6", în care a jucat Paul Walker, actorul decedat sâmbătă în accident de automobil, va fi donată persoanelor afectate de catastrofe naturale.

Paul Walker, unul dintre protagoniştii francizei cinematografice "Furios şi iute", a murit sâmbătă, într-un accident de automobil. Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, în memoria actorului, studiourile Universal au decis să doneze o parte din încasările generate de comercializarea DVD-urilor cu filmul "Furios şi iute 6" - care va fi lansat în Statele Unite pe 10 decembrie - organizaţiei de caritate Reach Out WorldWide, înfiinţată de Paul Walker, informează nouvelobs.com.

Reach Out Worldwide este o reţea de profesionişti cu competenţe variate, care intervin în zonele afectate de catastrofe naturale. Paul Walker a înfiinţat această fundaţie de caritate în 2010, după ce uraganul Tomas a devastat Haiti.


"Odată cu moartea lui Paul, lumea a pierdut un om care şi-a petrecut o bună parte din viaţă ajutându-i pe alţii", au declarat reprezentanţii studiourile Universal Pictures. "Vrem să onorăm amintirea lui, ajutând Reach Out WorldWide, ONG-ul pe care el l-a înfiinţat pentru a reda speranţa acelora care au pierdut totul din cauza catastrelor naturale".

abonare newsletter