Actualitate

Zilele UMF Cluj, sărbătorite săptămâna aceasta

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj organizează, în perioada 2-6 decembrie 2013, Zilele Universitatii, în cadrul cărora vor avea loc manifestari ştiintifice şi culturale.

Aproximativ 6.000 de studenți, peste 2.400 de rezidenți și 825 de cadre didactice de înaltă calificare vor lua parte la zilele UMF. Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca este cea mai veche instituţie de învăţământ medical din Transilvania.

„Calitatea învățământului din cadrul UMF «IuliuHațieganu» este asigurată de un corp profesional extrem de bine pregătit, și este completată de existența unor dotări de ultimă generație în centrele universitare, care face posibilă practicarea învățământului medical la standarde internaționale”, a declarat prof. dr. Alexandru Irimie, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”.


Evenimentul reprezintă o trecere în revistă a anului 2013, prin prisma rezultatelor, a parteneriatelor, a dezvoltării unor colaborări de succes cu alte centre universitare, precum și a numărului impresionant de absolvenți și studenți înscriși, atât din țară, cât și din străinătate.

Zilele Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” 2013 vor cuprinde importante sesiuni stiințifice, mese rotunde și workshop-uri interactive. Tot în cadrul manifestării, va fi lansat programul multianual de cercetare științifică al Uniunii Europene - Orizont 2020.


De asemenea, cu ocazia evenimentului, vor fi premiați reprezentanți ai comunității universitare care s-au remarcat prin implicarea în dezvoltarea centrului universitar și care au ajutat la menținerea nivelului înalt de performanță al instituției.

Etichete: Alexandru Irimie
Ultimele Stiri
abonare newsletter