Actualitate

De luni începe a treia etapă de deratizare pe domeniul public

Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 2 – 6 decembrie 2013 a treia acţiune de deratizare pe domeniul public, din acest an.

Primăria Cluj-Napoc începe a treia etapă de deratizare pe domeniul public Primăria Cluj-Napoc începe a treia etapă de deratizare pe domeniul public

Acţiunea se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii de deratizare din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Reprezentanții primăriei clujene informează cetățenii că, pentru eficienţă, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel, propriterarilor de imobile, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.


Deratizarea va fi efectuată cu produsul FACORAT PASTA - raticid pentru combaterea rozătoarelor, produs care se regăseşte în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii şi face parte din grupa Xn (gr. III), respective Xi (gr. IV)  de toxicitate.

În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter