Actualitate

Cine este câştigătorul marelui premiu de 2 mil. euro la Loto?

Câştigătorul premiului de aproximativ două milioane de euro la Loto 6/49 - un bărbat dintr-o localitate apropiată de Baia de Aramă, care are în jur de 60 de ani.

"Norocosul câştigător este gorjean, dintr-o localitate apropiată de Baia de Aramă şi are în jur de 60 de ani, fiind un jucător fidel la Loto 6/49. A aflat că este câştigătorul marelui premiu la scurt timp după încheierea tragerilor loto, pe care le urmăreşte de fiecare dată. Ne-a declarat că a mai câştigat la Loto 6/49, premii de valoare mică şi că simţea că într-o bună zi va câştiga un premiu mare. «Numai cine nu joacă, nu câştigă !» este crezul lui atunci când vine vorba de jocul la loto", arată vineri Loteria Română, într-un comunicat de presă.

Valoarea în lei a premiului câştigat joi la categoria I a jocului Loto 6/49 este de 8.782.582,73, potrivit reprezentanţilor Loteriei Române.


Bărbatul a jucat la agenţia 25-017 din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, un bilet completat cu două variante simple, preţul acestuia fiind de 9,7 lei.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi a declarat că va continua să joace la loto şi că "primul lucru la care s-a gândit când a aflat că a câştigat a fost acela de a-şi cumpară o maşină nouă", a precizat sursa citată.


Numerele extrase joi la Loto 6/49 sunt: 46, 26, 43, 30, 38 şi 21.

Ultimele Stiri
abonare newsletter