Actualitate

Actorul britanic Vinnie Jones, diagnosticat cu cancer de piele

Actorul britanic Vinnie Jones, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Snatch", "Jocuri, poturi şi focuri de armă" şi "X-Men: Ultima înfruntare", a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Atât actorul în vârstă de 48 de ani, cât şi soţia acestuia, Tanya, au fost diagnosticaţi cu această boală, Vinnie Jones mărturisind că acest cancer este "cel mai dur" lucru cu care s-a confruntat până în prezent.

Iniţial, în februarie, actorului i s-a descoperit o tumoare canceroasă, care i-a fost eliminată pe cale chirurgicală, însă ulterior a fost diagnosticat cu melanom şi a suferit între timp alte două operaţii, potrivit Mediafax.


Într-un interviu pentru publicaţia britanică The Sun on Sunday, Vinnie Jones a declarat: "Cancerul este un cuvânt oribil pe care îl auzi. Te înspăimântă (...) Am avut de-a face cu cei mai mari şi urâţi bărbaţi pe terenul de fotbal şi am fost implicat în nişte bătăi urâte în baruri. Însă acesta este cel mai înspăimântător şi dur oponent cu care am de-a face".

Fotbalistul devenit actor a spus că primul lucru la care s-a gândit când i s-a spus că are cancer a fost cât mai are de trăit.


Actorul mai spune că este în permanenţă preocupat de boala sa.

Soţia lui Vinnie se luptă la rândul ei cu cancerul de piele cu care a fost diagnosticată, maladia ei fiind provocată de medicamentele pe care le-a luat după ce a suferit un transplant de inimă, în urmă cu 26 de ani.


"Când vine vorba de astfel de lucruri, femeile sunt mai puternice. Dintr-odată, m-am trezit că devin din ajutor în persoana care are nevoie de sprijin", a mai spus Jones, care este căsătorit cu Tanya din 1994.

Vinnie Jones a fost jucător de fotbal în naţionala Ţării Galilor. Şi-a făcut debutul în actorie la vârsta de 33 de ani, în filmul "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", de Guy Ritchie. A mai jucat în filme precum "Unde dai şi unde crapă/ Snatch", de Guy Ritchie, "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish", de Dominic Sena, "Johnny Was", de Mark Hammond, "X-Men: Ultima înfruntare", de Brett Ratner, "Infern pe 2 roţi", de Larry Bishop.

Etichete: cancer de piele
Ultimele Stiri
abonare newsletter