Actualitate

Amendă de 1 miliard de dolari plătită în fise. 30 de camioane. Vezi unde s-a întâmplat asta!

Zilele trecute la sediul Apple din California au ajuns mai mult de 30 de camioane pline cu monede de 5 cenți.

Inițial, compania de securitate a Apple a crezut că maşinile pline de bani au ajuns în locul nepotrivit, însă câteva minute mai târziu, Tim Cook (CEO-ul Apple), a primit un telefon de la CEO-ul Samsung, explicând că ei vor plăti în acest mod cei 1 miliard de dolari ce reprezintă amenda recent pronunțată împotriva companiei sud coreene.

Partea amuzantă a întâmplării este faptul că documentul care prevede plătirea amenzii nu prevede şi metoda prin care aceasta trebuie efectuată astfel încât creatorii Samsung au dreptul să plătească, creatorilor iPhone, amenda de 1 miliard de euro prin metoda ce o consideră ei cea mai potrivită.


Acest joc „murdar” a celor de la Samsung va da din nou dureri de cap consiliului director al Apple căruia îi va lua un timp până va reuşi să numere toate monedele primite pentru a verifica dacă suma este completă şi ca apoi să încerce să îi depoziteze, sperând că o bancă va accepata atâtea monede.

Lee Kun-Hee, președintele Samsung Electronics, a declarat presei că firma sa nu va fi intimidată de către un grup de tocilari "cu stil", aşa că, dacă cei de la Apple doresc să joace „murdar”, ei îi vor răsplăti cu aceeaşi monedă.


Toată povestea este de fapt o falsă pusă la cale de site-ul mexican de satiră  „Eldeforma.com” care este specializat în știri false.

Ultimele Stiri
abonare newsletter