Actualitate

Culmea ghinionului: să câștigi la LOTO, dar să pierzi biletul

Noroc cu final neaşteptat pentru un jucător la LOTO. Un bilet jucat în luna mai, la un magazin dintr-o suburbie a oraşului Tampa, s-a dovedit a fi câştigător, iar marele premiu este unul pe măsură, 16 milioane de dolari.

LOTO cu ghinion pentru un jucător. Norocosul câştigăto la LOTO încă nu şi-a revendicat premiul şi, dacă nu o va face până joi, 28 noiembrie, banii rămân în vistieria Loteriei.

Extrem de interesaţi de subiect, locuitorii oraşului Tampa au început să creioneze diferite scenarii. Totuşi, oficialii Loteriei susţin că, din informaţiile lor, cel mai probabil este vorba despre un câştigător care a pierdut biletul norocos, potrivit RTV.


Nu este exclusă nici varianta conform căreia câştigătorul a murit înainte să-şi revendice premiul, însă vânzătorii de la agenţia unde s-a jucat biletul susţin că cei mai mulţi dintre jucători sunt tineri.

Potrivit aceleiași surse, nebunia merge şi mai departe. Agenţiile de pariuri din Florida au ajuns chiar să pună cote pe variantele luate în calcul pentru ce s-a întâmplat în acest caz.


Până una alta, trebuie precizat că ar fi cel mai mare premiu la LOTO nerevendicat din Florida în ultimul deceniu. În 2003, s-a acordat un mare premiu chiar de 53 de milioane de dolari, dar nimeni nu a ridicat banii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter