Actualitate

Ambasadorul Regatului Norvegiei a vizitat Primăria Cluj-Napoca

Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg, a efectuat astăzi o vizită la Primăria Cluj-Napoca, unde a avut o întrevedere cu viceprimarul Gheorghe Şurubaru.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre relaţiile bilaterale dintre România şi Norvegia şi despre posibilitatea realizării unor schimburi de bune practici pe problematici sociale şi culturale între municipiul nostru şi alte oraşe norvegiene. Viceprimarul Gheorghe Şurubaru a vorbit despre deschiderea Primăriei Cluj-Napoca, în ceea ce priveşte sprijinirea investiţiilor norvegiene în municipiul nostru, iar doamna Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, şi-a declarat susţinerea pentru candidatura municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

Excelenţa Sa se află pentru prima dată la Cluj-Napoca, iar astăzi şi mâine participă la un eveniment organizat de Universitatea Babeş-Bolyai, Zilele Edvard Munch 2013, cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la naşterea marelui pictor norvegian.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter