Actualitate

Chevron a suspendat campania de informare a locuitorilor din Pungeşti

Compania Chevron a suspendat campania de informare din casă în casă a locuitorilor din Pungeşti, cu privire la explorarea gazelor de şist, declanşată în urmă cu câteva zile, din cauza unor localnici care au desfăşurat acţiuni de intimidare a reprezentanţilor companiei petroliere.

Campania de informare a populaţiei cu privire la explorarea gazelor şist, declanşată în urmă cu câteva zile în comuna vasluiană Pungeşti, a fost suspendată de către Chevron România, "ca urmare a protestelor din cadrul comunităţii", informează Mediafax..

Mai mulţi localnici ar fi împins maşinile celor de la firma angajată de Chevron pentru a derula campania de informare, aceştia fiind nevoiţi să-şi blocheze portierele pe interior pentru a nu fi agresaţi.


"Chevron poate confirma astăzi (n.r. - miercuri) suspendarea activităţilor de informare din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, ca urmare a protestelor din cadrul comunităţii. Prioritatea noastră este să desfăşurăm aceste activităţi de informare într-un mod sigur şi responsabil, însă acest lucru nu a fost posibil astăzi", se arată într-un comunicat transmis de compania Chevron.

După sistarea activităţilor în localitatea vasluiană Pungeşti, reprezentanţii Chevron România au început o campanie de informare a locuitorilor din comună cu privire la ceea ce însemnă explorarea gazelor de şist.

Etichete: pungesti chevron
Ultimele Stiri
abonare newsletter