Actualitate

Lady Gaga a fumat marijuana pentru a suporta mai uşor durerile de la şold

Cântăreaţa americană Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că a fumat "15 ţigări cu marijuana pe zi", pentru a suporta mai uşor durerile puternice pe care le simţea în zona şoldului drept, din cauza cărora a fost operată la începutul acestui an.

Artista, în vârstă de 27 de ani, a spus, într-un interviu acordat publicaţiei britanice Attitude Magazine, că a apelat la marijuana după ce a suferit o ruptură de ligamente la nivelul şoldului drept în timpul unui concert, în luna februarie, din cauza căreia cântăreaţa avea dureri foarte mari, informează contactmusic.com.

"Fumam 15 ţigări cu marijuana în fiecare zi. A devenit un obicei care a apărut atunci după ce durerile de la şold au devenit foarte puternice", a afirmat vedeta.


Acea accidentare a obligat-o pe artistă să suporte o intervenţie chirurgicală la şold şi să se deplaseze într-un scaun cu rotile timp de câteva săptămâni după operaţie. Totodată, Lady Gaga s-a văzut nevoită să anuleze 25 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în cadrul turneului ei mondial intitulat "Born This Way Ball Tour".

Cântăreaţa, originară din New York, a spus că a consumat droguri şi la începutul carierei sale, într-o perioadă în care întâmpina numeroase dificultăţi în încercările ei de a deveni cunoscută. "Am trecut prin experienţe îngrozitoare la începutul carierei mele, din cauza acelor porci, din cauza acelor bărbaţi din industria muzicală - încercam să conving pe cineva să îmi asculte cântecele şi să mă ia în serios în calitate de compozitor, în loc să mă folosească pentru a le face sex oral", a spus aceasta.


Lady Gaga a dezvăluit, totodată, ca fumează în continuare marijuana, dar, în prezent, nu mai este dependentă de acest drog.

În prezent, Lady Gaga îşi promovează cel mai recent album al său, intitulat "Artpop", care a fost lansat pe 6 noiembrie.


Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Etichete: marijuana lady gaga
Ultimele Stiri
abonare newsletter