Actualitate

VIDEO - ACCIDENT cu un mort în Fundătura! Doi pasageri din maşină, proiectaţi pe şosea

Un accident rutier grav a avut loc duminică dimineaţa pe DN1C, între Baia-Mare şi Cluj. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite.

sursa foto: gherlainfo.ro sursa foto: gherlainfo.ro

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineaţă a avut loc un accident de circulaţie pe DN1C în urma căruia drumul a fost blocat mai bine de o oră. "În acest moment se circulă în condiţii normale pe DN1C, între localităţile Baia Mare şi Cluj. Reamintim că drumul a fost blocat, din cauza unui accident, pe raza comunei Fundătura, mai bine de o oră. O persoană a decedat iar alte două au fost rănite", se arată în informare Centrului Infotrafic.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00 şi au fost implicate un autocamion şi un autoturism.


Accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o autoutilitară care circula din sensul opus. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat într-o casă de lângă şosea, iar două persoane din autoturism au fost aruncate din maşină. Una dintre ele a murit pe loc. Potrivit gherlainfo.ro, persoana decedată este şoferul autoturismului, avea 31 de ani şi era din Cluj-Napoca. Ceilalti doi răniţi, în vârstă de 28 şi 35 de ani sunt din Iclod şi Cluj-Napoca.
Poliţia a stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, iar într-un curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul volanului, a derapat, a ajuns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoutilitara.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter