Actualitate

Cofondator YouTube, dat în judecată pentru publicarea neautorizată a unor imagini cu Kim Kardashian şi Kanye West

Kim Kardashian şi Kanye West l-au dat în judecată pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei înregistrări neautorizate cu imagini de la logodna celor doi.

Kanye West şi Kim Kardashian Kanye West şi Kim Kardashian

În reclamaţia depusă la tribunal se arată că Chad Hurley, cofondatorul YouTube, nu a fost invitat la logodna de pe 21 octombrie, care a avut loc la AT&T Park din San Francisco, dar i s-a permis să rămână deoarece a semnat un acord ce prevedea să nu posteze nicio înregistrare video de la eveniment, potrivit accesshollywood.com, preluat de Mediafax.

Pe de altă parte, Kanye West a permis televiziunii E! Entertainment, gazda reality-show-ului "Keeping Up With the Kardashians", să înregistreze evenimentul pentru o difuzare ulterioară pe post.


Chad Hurley a postat pe noul său site MixBit o înregistrare video neclară în care Kanye West o cere în căsătorie pe Kim Kardashian în acordurile muzicale ale unei orchestre. În materialul video mai apar imagini de la petrecerea ce a urmat după aceea, cu membrii familiei Kardashian şi cu invitaţii care toastează în cinstea logodnicilor.

Nu se cunoaşte valoarea daunelor pe care le pretind cei doi de la cofondatorul YouTube şi de la compania sa, Avos Systems Inc.


Kanye West a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian pe 21 octombrie, în ziua în care aceasta a împlinit 33 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter