Actualitate

TVR3 va fi condusă de șeful PC, Daniel Constantin

Departamentul de comunicare al TVR a anunțat protocolul de colaborare semnat cu Ministerul Agriculturii, prin care TVR3 va fi vocea instituției condusă de seful PC, Daniel Constantin.

Preşedintele-Director General al TVR, Claudiu Săftoiu şi Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, au semnat astăzi un protocol de cooperare între cele două instituţii. Evenimentul a avut loc în cadrul Târgului Internaţional de Produse şi Echipamente pentru Agricultură, INDAGRA 2013, se arată în comunicat.

 „Prin colaborarea cu MADR ne propunem informarea publicului, în special din zonele rurale, punând în valoare potenţialul uriaş pe care îl au studiourile teritoriale TVR în comunităţile locale”, declară Claudiu Săftoiu, PDG al TVR.


Conform protocolului, TVR va transmite programe de televiziune ce au ca scop cunoaşterea şi informarea comunităţilor locale, a zonei rurale şi a publicului interesat în scopul dezvoltării acestor comunităţi, comunicarea politicilor naţionale şi europene din domeniul agricol, dialogul cu fermierii, dar şi cu oamenii care desfăşoară activităţi în sectoarele conexe, se mai explică în comunicatul TVR.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter