Actualitate

Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

Adriean Videanu s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media, el spunând că singura legătură cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni şi că singura afacere pe care ar fi putut să o aibă cu societatea ar fi fost furnizarea de marmură.

Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

Adrian Videanu a declarat la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat de procurori în calitate de martor în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media, potrivit Mediafax.

Întrebat ce legături a avut cu această societate Videanu a spus că singura lui legătură cu Realitatea a fost aceea că a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat că nu a fost interesat niciodată de achiziţionarea de acţiuni la SC Realitatea Media şi, mai mult, nu a fost interesat de afaceri în segmentul media.


Adriean Videanu a mai spus că singura afacere pe care ar fi putut să o deruleze cu Realitatea Media ar fi doar dacă societatea era intereseată de achiziţia de marmură.

Videanu a venit la sediul DNA neînsoţit de avocat şi a precizat că va face mai multe declaraţii după audiere.


În 25 octombrie, DNA a anunţat că deputatul PSD Marius Manolache, cumnata lui Elan Schwartzenberg, Oana Mihaela, omul de afaceri Liviu Luca şi administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, alături de alte societăţi comerciale, au fost puşi sub învinuire în dosarul preluării acţiunilor televiziunii.

SC Realitatea Media SA este urmărită penal pentru spălare de bani, având în vedere că, potrivit anchetatorilor, "există date şi indicii temeinice că a fost finanţată cu bani proveniţi din evaziune fiscală, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de împrumut".

Ultimele Stiri
abonare newsletter