Actualitate

Boc: „Roșia de la Cluj a pus pe fugă ghiveciul USL de la București”

Întrebat de jurnalisti de ce crede că la inaugurarea pistei nu a venit premierul Victor Ponta, deși inițial își anunțase prezența, Emil Boc a spus că acesta ar fi vrut să evite protestele de aici, dar și să transmită un mesaj în ceea ce privește finanțarea la care trebuie să se aștepte Clujul de la Guvern.

„Roșia de la Cluj a pus pe fugă ghiveciul USL de la București”, a declarat fostul premier. „Mi se pare un semn rău că prim-ministrul nu a fost aici, cel puțin în privința banilor la care ar trebui să ne așteptăm”, a adăugat Boc.

El a spus că nu consideră plauzibil motivul invocat de vicepremierul Liviu Dragnea pentru a scuza absența premierului.


Dragnea a declarat după inaugurare că Ponta avea programată astăzi și o vizită la Târgu Jiu, dar că, din cauza ceții de pe aeroportul din București, decolarea s-a putut face cu întârziere, iar prim-ministrul nu ar mai fi reușit să ajungă la Cluj.

Vă reamintim că nici Crin Antonescu nu s-a bucurat de o primire călduroasă la Cluj. Oameniii care au participat sâmbătă la inaugurarea pistei Aeroportului “Avram Iancu” Cluj l-au huiduit pe co-preşedintele USL, imediat după coborârea acestuia din avion, iar unul dintre protestatarii față de proiectul de la Roșia Montană prezenți a  aruncat cu roșie înspre Antonescu în timp ce restul protestatarilor au manifestat ținând roșile ridicate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter