Actualitate

DIGI24 Cluj-Napoca se lansează luni

Lansarea staţiei locale Digi24 Cluj-Napoca va avea loc luni, 28 octombrie, la ora 19.00. Actualitatea locală și regională se va vedea în direct, pe micul ecran, în judeţele Cluj, Alba, Bistriţa Năsăud, Sălaj şi Mureş

La un an şi 8 luni de la prima emisie Digi24, singura televiziune de ştiri care emite full HD,  lansează cea de-a şaptea staţie locală în inima Transilvaniei.

Emisia Digi24 Cluj-Napoca se deschide cu un Jurnal de ştiri prezentat de Mariana Pop.


Echipa Digi24 Cluj-Napoca este formată din 37  de profesionişti de televiziune, reporteri, operatori, producători, tehnicieni.

La Digi24 Cluj-Napoca ziua de ştiri începe cu jurnalul de la ora 06.30, prezentat de Cătălin Vlăsceanu. Tot el le va ţine companie telespectatorilor şi le va aduce actualitatea în direct la Jurnalele orelor 07:30, 08:30 şi 13:00.


Ştafeta ştirilor de calitate este predată apoi, de la ora 16.30, Marianei Pop. Ea va prezenta şi principalul jurnal de ştiri ale zilei, de la ora 18.30, şi va încheia ziua de ştiri cu Jurnalul orei 21.00

De luni până vineri, de la 09.30, Narcisa Chiorean le va aduce telespectatorilor ultimele informaţii de pe piaţa forţei de muncă în emisiunea “Recrutat în Cluj”.


Şi tot de luni până vineri, de la ora 19.00, Marius Benţa dezbate subiectele zilei în talk show-ul „Vocile Clujului”, un talk show echilibrat care le aduce informaţia nefiltrată telespectatorilor Digi24 Cluj-Napoca.

Jurnalist cu experienţă îndelungată Adrian Ardelean  îi invită pe clujeni să descopere cum e să fie... „Turist acasă”. Emisiunea de cultură turistică difuzată în fiecare marţi, de la ora 20:00, îi invită pe toţi cei care cred că orașul lor are mai mult de arătat decât își  imaginează sau pe toți cei care ar vrea să afle mai multe despre locul căruia îi spun acasă să ia parte la o incursiune în istoria locurilor şi a oamenilor.


Sportul, mişcarea, competiția sunt importante la Digi24 Cluj-Napoca. În emisiunea „Divizia locală”, moderată de Marius Tuhuţ, în fiecare luni de la ora 20:00, vor fi reprezentate toate ramurile sportive de succes din judeţ şi din regiune, toate poveştile marilor sportivi.

 

abonare newsletter