Actualitate

Festivalului Internaţional de Stand up Comedy se pregătește de start. Vezi programul festivalului!

Organizatorii Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy au anunţat programul oficial al festivalului ce va avea loc în perioada 4-10 Noiembrie.

Fisc 2013 Fisc 2013

Gala de deschidere a FISC 2013, la care vor participa Teo, Vio şi Costel, va avea loc marți, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Miercuri, 6 noiebrie, de la aceeiași ora va fi organizată seara maghiară cu Csenki Attila, Felméri Péter şi Szobácsi Gergő. Finala Competiţiei Naţionale de Open Mic a cărei invitați speciali vor fi Sorin Pârcălab şi Iancu de la Comedica va avea loc joi, de la ora 20.00. Intrarea la acest eveniment se face doar pe bază de invitaţie. Vineri, 8 noiembrie, de la ora 20:00 Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia şi Nicu de la Comedica vor susține un show de stand up comedy, la Casa de Cultură a Studenților.


Sâmbătă, de la ora 21, la  cinema Mărăşti va fi organizată proiecţia unei colecţii de momente de stand up comedy internaţional. Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Gala de închidere a FISC 2013, un show de Stand up Comedy cu Câştigătorul Competiţiei Naţionale de Open Mic, Cătălin Bordea şi Dan Badea, va avea loc duminică, 10 noiembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților.


Finala Competiţiei Naţionale de Stand up Comedy va fi jurizată de: Nicu Bendea - Director Artistic al FISC si comediant, Constantin Trofin - Realizator de televiziune și Gabriel Aldea - Blogger şi owner al portalului clujlife.com

Biletele costă 20 sau 25 de lei în funcţie de locul în sală şi se găsesc online pe ww.biletmaster.ro şi de luni până vineri, între orele 10:00 şi 17:00 la Casa de Cultură a Studenţilor.


 

Etichete: fisc 2013
abonare newsletter