Actualitate

Ringo Starr a lansat "Photograph", un volum cu fotografii de colecţie

Toboşarul Ringo Starr a lansat, miercuri, "Photograph", un volum în ediţie limitată cu fotografii realizate de membrul trupei The Beatles de-a lungul vieţii, multe dintre ele publicate pentru prima oară.

"Dacă arunci o privire la fotografiile cu The Beatles, în 90% dintre ele aveam mereu trei lucruri asupra noastră: ţigări, băutură şi un aparat de fotografiat", a declarat Ringo Starr la conferinţa de presă care a avut loc miercuri, la ArcLight Cinemas în Hollywood,  informează billboard.com.

Printre fotografiile lui Ringo Starr publicate în acest volum se numără instantanee realizate în timpul primei vizite a formaţiei în America, în 1964, când membrii trupei au susţinut un concert în Washington şi au avut două apariţii televizate la "The Ed Sullivan Show", una dintre ele fiind transmisă din Hotelul Deauville din Miami Beach.


În timpul sejurului din Miami, Ringo Starr a imortalizat cele câteva zile de relaxare ale grupului, petrecute pe un iaht, şi momentele când făceau surf. Acesta a surprins de asemenea chipurile uimite ale câtorva adolescenţi care cercetau cu privirea dintr-o maşină în trecere una dintre limuzinele celor de la The Beatles.

Etichete: the beatles
Ultimele Stiri
abonare newsletter