Actualitate

Doi polițiști au murit într-un accident rutier

Doi ofiţeri de la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Vaslui au murit, joi dimineaţă, după ce autoturismul de serviciu în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară de transport pâine, al cărei şofer a vrut să evite un animal apărut pe şosea, în localitatea vasluiană Muntenii de Jos.

Sursa foto: adevarul.ro Sursa foto: adevarul.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, accidentul a avut loc pe DN 24 Vaslui-Bârlad, după ce şoferul unei aututilitare de transport pâine a intrat pe contrasens, în încercarea şoferului de a evita o vacă apărută pe şosea.

După ce a lovit animalul cu partea laterală a maşinii, şoferul autoutilitarei a tras de volan, intrând pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau doi ofiţeri ai Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Vaslui.


În urma impactului, cei doi ofiţeri au fost grav răniţi, unul dintre ei murind la locul accidentului, în timpul manevrelor de resuscitare, iar cel de-al doilea poliţist decedând la scurt timp după ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui.

Cei doi poliţişti aveau 33 şi 43 de ani şi se îndreptau cu maşina de serviciu din municipiul Huşi spre sediul din Vaslui al Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Vaslui, aflându-se în misiune, a mai spus sursa citată, potrivit Mediafax.


În urma accidentului, traficul pe DN 24 a fost blocat în totalitate timp de aproximativ o oră şi jumătate.

 

Etichete: accident rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter