Actualitate

VIDEO – Mireasa din Nireș a fost furată la insistenţele ei

Apar primele detalii referitoare la teribilul accident rutier care a avut sâmbătă noaptea între localităţile Dej şi Nires.

În autoturismul implicat în accident se aflau șase persoane, toţi participanţi la nunta unei femei de 42 de ani din Nires. Conform tradiţiei, mireasa a fost furată şi urma să fie transportată într-o discotecă din Dej. În maşină se aflau ambele naşe de cununie ale miresei, împreună cu proprietarul autoturismului şi un alt nuntaş, care se afla la volan. La ieşire din Nires, în faţa maşinii a apărut din întuneric un cal, care a fost lovit în plin. În urma impactului extrem de puternic,  una dintre naşe a decedat pe loc.
Mireasa este o femeie de 42 de ani din localitatea Nires, iar acum să căsătorea pentru a doua oară. Avea doi copii din prima căsătorie şi îşi dorea foarte mult să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară, în faţa actualului soţ. Sâmbătă a avut loc starea civilă şi cununia religioasă, după care au organizat o nună mică într-o locaţie aparţinând Primăriei Mică. A avut în jur de 30 de invitaţi, iar aproape de miezul nopţii, mireasa a tot insistat să fie furată conform tradiţiei. O vecină a femeii, care a fost şi bucătăreasă la nuntă, parcă a presimţit că ceva rău se va întâmpla şi i-a sfătuit pe nuntaşi să nu o ducă departe, chiar să o ducă până acasă la ea şi să o aducă înapoi la nuntă, scrie dejeanul.ro. După accident, proprietarul maşinii a sunat pe cineva de la nuntă şi le-a dat vestea cea rea. Nunta a fost întreruptă brusc, şi aproape toţi nuntaşii au fugit la locul accidentului. Bucătăreasa de la nuntă, care i-a fost ca o mamă miresei a mers astăzi în sala unde a avut loc nuntă pentru a lua acasă cadourile primite de femeie, pe care nu a apucat să le deschidă. În acelaşi timp, poliţiştii au reuşit să identifice proprietarul calului. Este vorba de un bărbat de etnie romă din localitatea Mică, care avea la păscut pe marginea drumului nu mai puţin de patru cai. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter