Actualitate

Baronul PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, şi-a asfaltat strada!

După ce şi-a angajat neamurile pe la societăţile subordonate administraţiei locale sau în administraţia locală, după ce a înfiinţat un post în Primărie unde primeşte peste 5.000 de lei pe lună, după ce şi-a rezolvat cu datoriile la bugetul local, după ce i-a făcut loc consoartei sale să intre în Consiliul Local şi după ce dirijează banii publici spre organele de media obediente, Petre Pop îşi satisface o nouă "aroganţă": şi-a asfaltat strada!

 

Deşi nu e trafic mare pe acea stradă, lucrările au fost executate mai ceva ca pe o stradă cu trafic considerabil. În plus, trotuarele nu sunt ca la toţi muritorii, Petre Pop dorind să se fălească vecinilor că tot oraşul este la degetul său mic, iar de aici şi până la a-şi satisface toate mofturile nu e decât un pas, scrie turdanews.ro.


O stradă inexistentă pentru Google

Strada pe care locuieşte Petre Pop, respectiv strada Daciei, este atât de neînsemnată pentru trafic încât... nu apare nici măcar pe hărţile Google! Din acest motiv, cei de la Google Street View nici măcar nu au indexat strada respectivă pentru a fi vizualizată online, aşa cum se poate face cu aproape toate străzile şi toate zonele din Câmpia Turzii! Conform Google, care indexează toate străzile, inclusiv cele secundare, strada Daciei nu există! Probabil, pentru că a fost considerată neînsemnată...

Ce-i drept, cei de la Google Street View habar nu aveau că pe acea stradă, la numărul 19, locuieşte administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop. Care şi-a inclus strada pe lista imediată de priorităţi şi... a asfaltat-o ca atare! Aşa cum, de altfel, a făcut şi primarul Radu Hanga cu strada fiului său şi apoi cu propria stradă şi propria zonă în care locuieşte (colonia Maria).


În tot acest timp, multe alte străzi din Câmpia Turzii sunt lăsate de izbelişte!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter