Actualitate

Prince organizează o petrecere în pijamale pentru fani

Cântăreţul american Prince organizează "Breakfast Experience Pajama Dance Party", sâmbătă, la studiourile Paisley Park din Chanhassen, Minnesota, la care sunt invitaţi fanii artistului.

Cântăreţul american Prince Cântăreţul american Prince

Cântăreţul a lansat invitaţia, pe 16 octombrie, pe Twitter, unde a postat şi afişul evenimentului, pe care apar cele trei fete din trupa sa, 3rdEyeGirl, îmbrăcate în pijamale, alături de mesajul "hungry?" (ţi-e foame?), informează today.com.

Pentru a participa la "Breakfast Experience Pajama Dance Party", fanii trebuie să facă o donaţie de 50 de dolari. Pentru această petrecere nu există un cod vestimentar pe care admiratorii artistului trebuie să-l respecte. "Dress 2 impress. Keep it classy" (Îmbracă-te pentru a impresiona. Rămâi elegant") este mesajul care apare pe afişul ce anunţă petrecerea care va începe la ora 02.00.


Ora matinală şi tema micului dejun pot fi explicate prin faptul că noul single al artistului este intitulat "Breakfast Can Wait/ Micul dejun nu poate aştepta".

Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. În cei peste 30 de ani de carieră, el a vândut circa 100 de milioane de discuri. Prince s-a făcut remarcat în Minneapolis (statul Minnesota), la sfârşitul anilor 1970, abordând un stil original care combina influenţele funk, rock şi pop. Albumul său din 1980 "Dirty Mind" i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul "1999", lansat trei ani mai târziu, a avut un succes răsunător. Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest album a petrecut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei cu acelaşi titlu, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".


"Purple Rain" a fost recompensat cu două premii Grammy, iar filmul a primit Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră originală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter