Actualitate

De marţi, clujenii îşi pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire

Clujenii pot depune, începând de marţi, 22 octombrie 2013, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, potrivit unui anunţ al Primăriei Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei clujene, ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru perioada noiembrie 2013 – martie 2014 şi de acesta pot beneficia persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună sau persoanele care se gospodăresc împreună la aceaşi adresă, dacă veniturile cumulate nu depăşesc următoarele sume:

- 1082 lei pentru persoanele singure;


- 786 lei/pers. familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună;

- 615 lei/pers. pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună şi folosesc pentru încălzirea locuinţei gaze


naturale, energie electrică sau combustibili solizi;

Cererile pentru subvenţiile de încălzire se depun o singură dată şi sunt valabile pe toată perioada menţionată mai sus. Ele pot fi depuse la CIC şi la toate primăriile de cartier, începand cu data  de 22 octombrie 2013. Formularele pot fi ridicate din aceleaşi locaţii şi de la RAT Cluj-Napoca sau pot fi accesate de pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, mai transmit reprezentanţii Primăriei.


Mai jos puteţi găsi ataşat, un document cu toate informaţiile necesare completării dosarului pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în perioada rece.

abonare newsletter