Actualitate

Un deputat PSD va dona 2000 de euro Asociaţiei “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”

Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj, a declarat, miercuri, că va dona cel puţin 2000 de euro Asociaţiei “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” pentru identitatea vizuală a conceptului candidaturii la acest tiltu. Aceasta este prima persoană fizică din cadrul Asociaţiei care a făcut o donaţie din bani proprii.

„Membră a Asociaţiei Cluj-Napoca  – Capitală Culturală Europeană, deputatul PSD Cluj, Aurelia Cristea va susţine la nivelul Guvernului României finanţarea multianuală a proiectelor culturale, cu relevanţă pentru comunitate. Propunerea finanţării multianuale a proiectelor culturale vine din partea operatorilor culturali, subiect discutat şi dezbătut în cadrul întâlnirilor organizate cu reprezentanţii sectorului cultural clujean. Mai mult, ea va oferi o sponsorizare în valoarea de cel puţin 2000 de euro pentru momentul în care Asociaţia îşi va finaliza conceptul candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană şi îşi va prezenta identitatea vizuală a programului”, spune Florin Moroşanu, directorul Asociaţiei.

Aurelia Cristea a spus că este o susţinere personală pe care o oferă şi speră ca exemplul său să fie preluat şi de alte persoane fizice, dar şi de companii.


Proiectul candidaturii Clujului se bazează din contribuţii private (15%), finanţări ale Consililui Local Cluj-Napoca, ale Consiliului Judeţean, Guvernului şi ale Uniunii Europene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter