Actualitate

Cât valorează dragostea dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie?

Dragostea trece prin stomac, iar în cazul lui Brad Pitt şi al Angelinei Jolie ea valorează exact 270 de milioane de dolari, suma cuprinsă în contractul prenupţial semnat de cei doi parteneri de viaţă, conform revistei Grazia UK.

Cât valorează dragoste dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie? Cât valorează dragoste dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie?

Cei doi actori celebri, care au împreună 6 copii, doresc să se căsătorească de Crăciun, iar Brad Pitt şi-a pus avocaţii să alcătuiască un contract prenupţial de 101 pagini în care se precizează că în cazul divorţului îşi va păstra averea estimată de Forbes la 150 de milioane de dolari, iar Angelina îşi va păstra averea de 120 de milioane de dolari.

Conform contractului, în cazul divorţului, cei doi îşi vor păstra custodia comună asupra copiilor.

"Angelina a avut mereu reţineri cu privire la semnarea unui astfel de contract, dar Brad a convins-o că e mai bine aşa", a susţinut o sursă citată de revista britanică. "Brad este un tip romantic dar şi foarte practic şi, având în vedere faptul că sunt un cuplu ce valorează 270 de milioane de dolari, cu 6 copii şi numeroase proprietăţi în diferite părţi ale lumii, atunci decizia lui face sens. În plus, atât Brad cât şi Angelina au mai fost căsătoriţi înainte şi ştiu cât de dificil poate fi un divorţ. De această dată este şi mai important pentru că au copii iar Brad doreşte să acopere toate posibilităţile", a mai susţinut sursa citată, potrivit Agerpres.

Brad şi Angelina nu se pot căsători în Franţa pentru că nu au rezidenţă în această ţară, dar doresc să organizeze o ceremonie somptuoasă la reşedinţa lor din Franţa, precedată de nunta propriu-zisă în Hawaii, locul preferat al mamei actriţei, Marcheline Bertrand, care a încetat din viaţă.

"La Hawaii chiar şi mama ei va putea face parte din micuţa ceremonie la care s-au gândit, pe plaja ei preferată. Principala petrecere va fi cea din Franţa, alături de prietenii apropiaţi şi de membrii familiei. Toată lumea şi în special copiii sunt emoţionaţi. Le place ideea unei nunţi de Crăciun la reşedinţa lor franceză, Chateau Miraval, cu focul aprins în şemineu şi cu nenumărate decoraţiuni de Crăciun", a mai adăugat sursa citată.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter