Actualitate

Un român a dejucat un furt în Marea Britanie

Un român care venise la un interviu de angajare, în Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firmă, fapt pentru care patronii acesteia, impresionaţi de curajul şi moralitatea lui, i-au oferit un loc de muncă.

Românul în vârstă de 33 de ani aştepta pentru un interviu la o firmă când a văzut un bărbat ce părea suspect, care a sustras un iPhone şi a plecat. Tâmplarul l-a urmărit şi, după un schimb de replici, hoţul a returnat telefonul, după care a fugit din nou, relatează Daily Express, în ediţia electronică, scrie Mediafax.

Românul a returnat telefonul patronilor firmei Una Design, Michele Pemberton şi Dustin Wise, din Cheltenham şi, pentru actele sale, a fost răsplătit cu un loc de muncă.


"Am văzut un tip suspect venind în showroom. Era ceva în felul în care se uita în jur. Apoi l-am văzut punând telefonul în buzunar şi plecând. I-am spus: «Vreau telefonul din buzunarul tău». El pretindea că nu ştie despre ce vorbesc. «Vreau telefonul, apoi te voi lăsa în pace». El a început să alerge. L-am prins la colţul cu Cheltenham Ladies' College. El a spus: «Te voi lovi». Eu i-am răspuns «Haide, loveşte-mă»", a povestit românul.

"Era mai mare decât mine, dar eu sunt un alergător mai bun. El a fugit iar şi l-am urmărit până la strada St George. Atunci mi-a dat telefonul. Nu sunt genul de persoană care să stea deoparte şi să îi lase să fure. Nu este corect", a declarat el.


Încântaţi de curajul lui, şefii companiei i-au oferit românului un post de instalator.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter