Actualitate

Teatrul Municipal Turda, distins cu trofeul festivalului la Brăila

În perioada 2-6 octombrie 2013, Teatrul „Maria Filotti” din Brăila a organizat cea de a –VIII- a ediţie a Festivalului „Zile şi nopţi de Teatru la Brăila”, ediţie a cărei temă - „Mari autori. Mari regizori”- şi-a propus să aducă în prim plan Excelenţa în teatru.

Teatrul Municipal Turda, distins cu trofeul festivalului la Brăila Teatrul Municipal Turda, distins cu trofeul festivalului la Brăila

Teatrul Municipal Turda a fost prezent anul acesta la Festivalul „Zile şi Nopţi de Teatru”, cu spectacolul „Omul cu chitara” de Jon Fosse, în regia artistică a lui Mihai Măniuţiu.

Narcisa Pintea directorul municipalului turdean a declarat că piesa pusă în scenă de Marius Bodochi, Răzvan Corneci şi Flavia Giurgiu s-a bucurat de aprecieri atât din partea publcului cât şi a specialiştilor.


"Este pentru prima dată când mergem la Brăila, a fost a XII a ediţie a festivalului. Tematica de anul aceasta a făcut referire la excelenţa în teatru, fiind premiaţi cei mai buni regizori din teatru. Cronicile au fost pozitive, publicul a primit foarte bine reprezentaţia noastră" subliniează Pintea.

Piesa se joacă la Turda pe 16 octombrie 2013, orele 19.30, în cadrul Festivalului de Teatru şi Arte Performative “Teatru pe Drumul Sării” şi în data de 28 octombrie 2013 la Teatrul Municipal Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter