Actualitate

UPDATE: CUTREMUR de 5,5 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 4.37, în Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

CUTREMUR de 5,5 grade în Vrancea CUTREMUR de 5,5 grade în Vrancea

UPDATE:

Primăria Generală anunță că nu s-au înregistrat niciun fel de pagube în urma seismului de duminică dimineața.

Primăria Municipiului București informează, printr-un comunicat de presă, că la Dispeceratul Integrat de Urgență pus la dispoziție de Municipalitate bucureștenilor, (0800.800.868), nu s-a înregistrat niciun fel de pagubă materială și nicio problemă legată de rețelele edilitare Electrica, Radet, Luxten etc., ca urmare a seismului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.


Potrivit directorului ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de până în 4 grade. Un alt cutremur în zona Vrancea, de 2,7 grade pe scara Richter, s-a produs duminică, la ora 8.10.

Cutremurul din 6 octombrie s-a produs la o adâncime de 134 de kilometri, fiind simţit şi la Bucureşti, scrie Mediafax.


Potrivit directorului ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de până în 4 grade.

Cutremurul s-a produs la 40 de kilometri de Covasna, la 46 de kilometri de Focşani, la 47 de kilometri de Râmnicu Sărat, la 52 de kilometri de Târgu Secuiesc şi la 55 de kilometri de Mărăşeşti.


 

Etichete: infp vrancea
Ultimele Stiri
abonare newsletter