Actualitate

A murit mâncând cârnați

Un bărbat de 60 de ani a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timpul concursului de mâncat cârnaţi, din cadrul Festivalului Cârnaţilor de Pleşcoi de la Berca, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă, scrie Mediafax.

Un bărbat de 60 de ani a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timpul concursului de mâncat cârnaţi Un bărbat de 60 de ani a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timpul concursului de mâncat cârnaţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Anca Bratosin, oamenii legii au demarat o anchetă în localitatea Berca, după ce un bărbat de 60 de ani a murit în timp ce participa la festivalul de mâncat cârnaţi de Pleşcoi.

Conform sursei citate, cercetările se desfăşoară la faţa locului sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili dacă poate fi tras cineva la răspundere pentru moartea bărbatului.


Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 60 de ani, din localitatea Berca, a ajuns, sâmbătă, în jurul prânzului, la Festivalul "Cârnaţilor de Pleşcoi', ediţia a VI-a, şi s-a înscris la unul dintre concursurile tradiţionale organizate la acest eveniment, "Fomilă de Pleşcoi", în care este desemnat câştigător cel care mănâncă cel mai repede un anumit număr de cârnaţi.

După ce s-a dat startul concursului, bărbatul şi-a umplut gura cu cârnaţi, apoi brusc i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ.


Organizatorii au încercat să îi acorde primul ajutor în timp ce o salvare era chemată la locul incidentului.

Conform surselor citate, nici medicii de pe salvarea de la centrul de permanenţă din localitatea Berca ajunşi primii la faţa locului, şi nici ambulanţa plecată de la Buzău către Berca, locul de desfăşurare al evenimentului, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.


 

Etichete: deces
abonare newsletter