Actualitate

VREME extrem de rece pentru această perioadă. HARTA temperaturilor la ora 08:00 şi prognoza meteo pentru astăzi

În noaptea de vineri spre sâmbătă, temperaturile au scăzut sub 0 grade Celsius în majoritatea zonelor ţării, iar sâmbătă la ora 08:00 se situau încă sub acest prag, se arată pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

 VREME extrem de rece pentru această perioadă. VREME extrem de rece pentru această perioadă.

La ora 08:00 s-au înregistrat 0 grade la Arad, -3 la Cluj, -5 la Braşov, 5 grade la Iaşi, -6 la Miercurea Ciuc şi Predeal, -3 la Sibiu, 4 la Suceava, 0 grade la Timişoara şi minus 12 grade la Vârful Omu, scrie Mediafax.

La Bucureşti s-au înregistrat 0 grade la staţia Filaret şi minus 3 grade la Băneasa.


Meteorologii informează că în cursul zilei de sâmbătă vremea se va menţine rece, iar temperaturile vor ajunge la valori maxime de 12 grade în Transilvania, 13 în Moldova, 14 în Oltenia, 16 în Banat, 13 în Maramureş, 12 în Dobrogea şi 13 în Muntenia.

La Bucureşti vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă 1...2 grade mai scăzută în zona preorăşenească unde se va produce brumă. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare conform căreia temperatura va fi deosebit de scăzută în perioada 2-5 octombrie, aceasta urmând să crească de luni, până la 20 de grade.

Începând cu ziua de luni, temperatura se va menţine caldă pentru cel puţin 10 zile, a anunţat la Guvern conducerea ANM.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter