Actualitate

Cât costă fiţele?

iPhone 5S, cel mai avansat smartphone al Apple de până acum, poate fi cumpărat deja pe piaţă din România, la liber, la preţuri de peste 3.600 de lei.

Vânzările la nivel internaţional au început de 4 zile şi unele magazine online româneşti au anunţat deja că primesc precomenzi. Magazinul online evoMag.ro a anunţat marţi că are în stoc modelul de 16 GB în varianta de culoare Space Gray pe care-l vinde la preţul de 4.499 lei, însă reprezentanţi ai altor magazine online (furnizoruldvs.ro) susţin că telefonul poate fi precomandat şi primit în termen de 48 de ore la preţuri de peste 3600 de lei, scrie Hotnews.ro.

"Modelul iPhone 5S de 16GB, în varianta de culoare Space Gray, este disponibil la preţul de 4.499 de lei. Stocul este limitat, însă va fi reînnoit în decursul săptămânii, clienţii evoMAG având, în cele din urmă, acces la toate versiunile de iPhone 5S lansate", se arăta într-un comunicat de presă transmis marţi de către retailer.


Apple a anunţat luni că a vândut un număr record de nouă milioane de unităţi iPhone 5S şi iPhone 5C în primele trei zile de comercializare, peste aşteptările analiştilor care estimau vânzarea unui număr de circa şase milioane de unităţi. Apple a început vineri, 20 septembrie, vânzarea noilor modele de iPhone în SUA, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie şi în multe oraşe s-au format cozi cu mii de oameni dornici să intre în posesia noilor gadget-uri.

Etichete: romania iPhone 5S apple
Ultimele Stiri
abonare newsletter