Actualitate

Adevărul despre jocurile de noroc: Ce nu le spun cazinourile jucătorilor

Jocurile de noroc sunt o modalitate de distracţie pentru anumite persoane, care joacă de plăcere, şi reprezintă un viciu pentru altele.

Ce nu le spun cazinourile jucătorilor Ce nu le spun cazinourile jucătorilor

Mâncarea şi băutura sunt oferite gratuit jucătorilor în cazinouri.

Deşi tentaţia de a consuma alcool este mare, un rezident al oraşului Las Vegas, celebru pentru jocurile de noroc, îi sfătuieşte pe clienţii cazinourilor să se ţină departe de băutură în timp ce joacă. "Alcoolul îţi afectează judecata şi percepţiile. Dacă vrei să câştigi, trebuie să te abţii de la alcool", declară Jon Mixon, citat de bbc.com şi preluat de Mediafax.


Cazinoul are un avantaj faţă de clienţi la orice joc cu excepţia pokerului

Cazinoul are un avantaj faţă de clienţi la toate jocurile, cu excepţia pokerului live, jucat împotriva altor jucători, nu împotriva cazinoului. "Toate celelalte jocuri favorizează casa. Este singurul joc în care cazinoul nu ia bani direct de la jucător. Dacă vei câştiga sau vei pierde, ţine strict de aptitudinile tale", spune un alt rezident în Las Vegas, Don Dawson.

Trebuie să jucaţi "limita maximă" la slot-uri pentru a câştiga

"La slot-uri nu are niciun sens să pariaţi suma minimă", susţine Jenn Tseng, care lucrează în industria de cazino în Las Vegas. "Pariul maxim este de două sau de trei ori mai mare decât suma afişată pe aparat. Dacă jucaţi la un slot de 25 de cenţi, atunci pariul maxim ar trebui să fie de 50 sau 75 de cenţi", precizează Tseng.


Cazinourile sunt făcute să te pierzi în ele

Se poate întâmpla să fie o adevărată provocare ieşirea din cazino. "Vă pierdeţi în cazino pentru că aşa trebuie să se întâmple, pe urmă găsiţi un scaun la un slot sau la masa de Blackjack şi gata: aţi mai lăsat nişte bani acolo!", spune Ilya Veygman, inginer de soft în Menlo Park, California.

De asemenea, nu prea găseşti ceasuri în cazinouri. "Nu vor ca tu să te gândeşti că e târziu. Cu cât stai mai mult, cu atât vei pierde mai mult", este de părere Garrick Saito, rezident în Los Angeles.


Câştigă, apoi pleacă

Fiecare participant la un sondaj privind cazinourile a susţinut că singura şansă de a pleca acasă cu bani este să te opreşti atunci când eşti în câştig.

"Nu trebuie să pierzi decât o dată sau de două ori pe parcursul întregii vizite în cazino. Dacă ai făcut-o, ridică-te şi pleacă. Dacă nu o faci, vei sfârşi prin a pierde tot ce ai câştigat înainte".

abonare newsletter