Actualitate

Pitbull mort, găsit în zona în care Ionuţ a fost sfâşiat de câini

Anchetatorii au mers, luni, în Parcul Tei pentru a ridica noi probe în dosarul copilului ucis de câini în 2 septembrie, în zonă fiind găsit cadavrul unui câine de luptă.

Cadavrul unui pitbull a fost găsit în zona în care a murit Ionuţ - sursa foto: evz.ro Cadavrul unui pitbull a fost găsit în zona în care a murit Ionuţ - sursa foto: evz.ro

Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte al organizaţiei Vier Pfoten România, a declarat pentru Mediafax că a fost informat că în Parcul Tei se află cadavrul unui pitbull şi a mers acolo duminică. El a precizat că a sesizat Parchetul şi s-a deplasat în zonă, luni, alături de echipa de anchetatori, pentru a ridica probele noi.

Cadavrul câinelui a fost ridicat, urmând să i se facă necropsia, care va stabili dacă acesta este cel care l-a omorât pe Ionuţ, a precizat Bărbuceanu.


Acesta a mai spus că anchetatorii au ridicat cadavrul câinelui "din dreptul incintei unde s-a produs nenorocirea". Acesta era într-o stare avansată de putrefacţie, întrucât a stat în apă, în lacul Tei.

Etichete: maidanezi
Ultimele Stiri
abonare newsletter