Actualitate

FOTO - Revista Forbes a întocmit TOPUL celor mai bine plătite 5 cupluri de vedete

Editorii revistei Forbes au întocmit, şi anul acesta “Topul celor mai bine plătite cupluri de vedete”, ca în fiecare an. Clasamentul a fost realizat pe baza discuţiilor avute cu agenţii, producătorii, managerii şi alte persoane din anturajul artiştilor.

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite cupluri de vedete din lume.

Cei doi artişti au obţinut venituri cumulate de 95 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013 şi ocupă primul loc în acest top pentru al doilea an consecutiv.


Modelul Gisele Bündchen şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady,  ocupă în acest an locul al doilea cu venituri de 80 milioane de dolari.

Cuplul de actori Angelina Jolie şi Brad Pitt, cu venituri de 50 milioane de dolari, ocupă locul al treilea, urcând o poziţie faţă de topul de anul trecut.


Foştii colegi din distribuţia serialului de comedie "That '70 Show" Ashton Kutcher şi Mila Kunis ocupă locul al patrulea, cu venituri de 35 milioane de dolari.

Starleta americană Kim Kardashian şi rapperul Kanye West încheie Topul 5 al celor mai bine plătite cupluri de vedere după ce au obţinut în perioada menţionată venituri de 30 milioane de dolari.


Editorii de la forbes.com au întocmit acest top pe baza discuţiilor avute cu agenţii, producătorii, managerii şi alte persoane din anturajul artiştilor.

Etichete: forbes
Ultimele Stiri
abonare newsletter