Actualitate

Află ce vedete fac parte din „Topul celor mai periculoase celebrităţi online”

„Topul celor mai periculoase celebrităţi online” este un clasament format pe baza viruşilor pe care utilizatorii îi primesc atunci când dau căutare pe un motor de căutare online după numele unei vedete. Actriţa Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online, din cauză că o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi.

Actriţa Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins Actriţa Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins

Atunci când un utilizator scrie numele "Lily Collins" pe un motor de căutare online are cele mai mari şanse să intre pe site-uri de pe care calculatorul său să ia viruşi. În cazul în care caută fotografii cu actriţa, utilizatorul are una din şapte "şanse" să intre pe un site de pe care poate să îşi infecteze computerul cu viruşi, conform companiei de securitate online McAfee.

Conform sursei citate, riscurile utilizatorilor cresc atunci când caută alături de numele vedetei şi fraze precum "free apps" şi "nude photos".


Actriţa Lily Collins este cea mai "periculoasă" vedetă atunci când îi este căutat numele pe un motor online, utilizatorii având, în cazul ei, cele mai mari şanse să intre pe un site de unde pot lua viruşi, arată firma de securitate online McAfee, informează dailymail.co.uk.

Topul 5 al celor mai periculoase celebrităţi online este completat de cântăreaţa Avril Lavigne şi actriţele Sandra Bullock, Kathy Griffin şi Zoe Saldana.


Pe locul al şaselea în clasament se situează cântăreaţa Katy Perry, fiind urmată de o altă colegă - Britney Spears.

Singurul bărbat din acest top este starul serialului "Mad Men" Jon Hamm, care se situează pe locul al optulea.


Topul 10 este încheiat de modelul brazilian Adriana Lima şi de actriţa Emma Roberts.

Anul trecut, pe primul loc în acest top s-a situat starul francizei "Harry Potter" actriţa Emma Watson.

Etichete: virusi celebritati
Ultimele Stiri
abonare newsletter