Actualitate

FOTO – Scările pasajului spre Halta Clujana, pericol public

De patru ani, clujenii reclamă degeaba starea jalnică în care au ajuns scările care permit accesul pietonilor de pe strada Fabricii la Halta Clujana din Mărăşti. Scările sunt atât de distruse încât abia se mai văd câteva urme de gresie.

Scările pasajului de pe strada Fabricii din cartierul Mărăşti care ar trebui să deservească pietonii şi să le permită accesul înspre staţia CFR, unde opresc trenurile cu regim de “personal” sunt impracticabile de ani de zile. Situaţia a fost semnalată de membrii PNL Cluj-Napoca. Aceştia spun că din 2009, clujenii reclamă situaţia şi, de atunci, Primăria promite că va interveni să remedieze situaţia. Până astăzi nu s-a făcut nimic.

“Faptul că pavajul lipseşte şi că tot ce a mai rămas sunt câteva bucăţi sparte de gresie pare cea mai mică problemă a acestui pod, dacă e să ne uităm la faptul că balustrada s-a prăbuşit de tot în anumite locuri. Mai mult, treptele nu mai există. Trecerea timpului, precipitaţiile, lipsa reparaţiilor au dus la corodarea totală a scărilor care arată acum ca nişte rampe numai bune pentru pasionaţii de mountain biking”, au explicat reprezentanţii PNL Cluj-Napoca.


Din cauza stării extrem de proaste în care se află aceste scări, există riscul producerii unor accidente.

Membrii PNL Cluj-Napoca îi cer primarului Emil Boc să repare cât mai repede pasajul pietonal astfel încât să nu se mai producă incidente precum cel în care o bătrână a fost la un pas de moarte după ce o bucată din trotuar i s-a rupt sub picioare când traversa podul Traian.

Ultimele Stiri
abonare newsletter