Actualitate

Ritmurile de jazz şi rock au răsunat la Salina Turda

La acest sfârşit de sãptãmânã vizitatorii Salinei Turda au fost întâmpinaţi de ritmurile celui mai democratic gen muzical într-un concert de jazz, susţinut de band-ul Jump, sub bagheta dirijorului clujean Ştefan Vannai.

În deschidere, pe scena amfiteatrului din mina Rudolf a urcat formaţia de heavy metal Ghor. Aceasta a încercat sã cucereascã publicul cu câteva coveruri dupã Phoenix, Metallica, System of a Down, Deep Purple, dar şi cu compoziţii proprii.

Formaţia serii a fost însă cea de jazz, cu o solistã de excepþie, laureatã la nivel naţional: Iulia Pardãu. Formaţia Jump condusã de Ştefan Vannai, a oferit un spectacol de excepţie, gustat de cei prezenţi.


“Am optat de aceastã datã pentru un mix de jazz şi rock pentru a desfãta simţurile unui public care cautã în muzicã libertatea, adevãrurile cotidiene, creativitatea şi ritmurile aspre, puternice, profunde. Trupa clujeanã Jump a fãcut show de aceastã datã într-o locaţie cu totul deosebitã, dirijatã de un mare iubitor al muzicii de gen, Ştefan Vannai. Trupa care a concertat în deschidere este tânãrã, dar promiţãtoare, şi cu siguranţã pe gustul fanilor muzicii rock”, a declarat Vasile Nemeş, directorul general al Salinei Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter