Actualitate

Primăria nu vrea să cumpere Conti. Oferta lui Bene rămâne în picioare

Primarul Emil Boc a adus în atenţia consilierilor locali, în cadrul şedinţei de ieri, problema hotelului Continental.

S-a pus problema ca Primăria Cluj-Napoca să îşi exercite dreptul de preemţiune asupra hotelului Continental, dar în urma votului, toţi consilierii au decis ca Primăria să nu îşi exercite acest drept. Primarul Emil Boc le-a cerut acest vot consilierilor locali după ce a fost acuzat de PSD că nu le cere consilierilor părerea cu privire la chestiunea hotelului Continental. ”Propun să nu ne exercităm dreptul de preemțiune asupra hotelului Continental. Există un cumpărător, mulțumim lui Dumnezeu că există”, a declarat Emil Boc.

Toţi consilierii locali au votat împotriva exercitării dreptului de preemţiune în ciuda faptul că Gabriel Oniga, consilier PSD declarase în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferinţe de presă că doreşte organizarea unui referendum local pentru hotelul Continental. Ideea lui nu a fost însă susţinută de colegi astfel că toţi consilierii PSD, inclusiv Oniga, au votat împotriva exercitării acestui drept.


În aceste condiţii, oferta omului de afaceri Ioan Bene care s-a oferit să cumpere Continentalul cu 5 milioane euro este singura care rămâne în picioare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter