Actualitate

Băsescu, indignat de stadiul lucrărilor la podul peste Someşul Mic de la Gilău

Președintele Traian Băsescu s-a arătat indignat de situația actuală a Autostrăzii Transilvania și în special a podului de la Gilău care trece peste Someșul Mic.

“Trag un semnal de alarmă special pentru Autostrada Transilvania. Aici s-a procedat ca şi la tronsonul Nădlac – Arad, fără cap. S-a făcut anularea contractului fără să se pună ceva în loc. Sunt zone care se degradează. De exemplu, podul peste Someşul mic, de la Gilău, mai trebuie doar câteva bretele şi pus asfaltul. De asemenea, sunt foarte multe picioare, piloni de poduri turnate, la care betonul a rămas 1.5-2 metri în afară. Dar vă imaginaţi ce se va intâmpla cu acel fier şi o întreagă lucrare va trebui reluată. Am văzut eu personal cum se degradează podul de la Gilău peste Someşul Mic. Acolo s-au început lucrările şi mai trebuie doar câţiva kilometri de autostradă ca podul să fie funcţional", a declarat, luni, Traian Băsescu.

Presa locală a semnalat faptul că podul despre care vorbeşte preşedintele Băsecu nici măcar nu este construit, în zonă fiind doar pilonii care ar trebui să susțină suprastructura.

Ultimele Stiri
abonare newsletter