Actualitate

Podul Traian intră în reparaţii. Boc garantează că lucrările vor rezista 20 de ani

Primarul Emil Boc a anunţat, astăzi, că podul Traian va intra în reparaţii în perioada următoare. De asemenea, va fi reparat şi podul Garibaldi.

Primăria Cluj-Napoca va aloca bani din bugetul local pentru repararea podurilor Traian şi Garibaldi. “Avem două poduri care vor intra în reparaţii capitale în perioada următoare: podul Traian şi podul Garibaldi. Mai avem şi alte poduri care se vor reface în cadrul unui proiect european cu tramă stradală care are termen de depunere a ofertelor 29 august”, a declarat Emil Boc.

Primarul a mai spus că în urma reparaţiilor, podul ar urma să reziste fără niciun fel de probleme timp de 20 de ani. “Soluţia pe care o preconizăm este o reparaţie capitală care să poată asigura cel puţin 20 de ani funcţionalitatea acestui pod”, a precizat Boc.


Vă reamintim că o fâşie de 20 de metri din podul Traian s-a desprins în noaptea de joi spre vineri. Pe acelaşi pod, o femeie de 83 de ani a fost la un pas să cadă în Someş după ce o bucată din trotuar i s-a rupt sub picioare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter