Actualitate

Concert coral la Biserica Reformată cu Două Turnuri

Un concert coral din cadrul seriei de binefacere - Concerte pentru orgă - va avea loc vineri, în data de 23 august ora 19 la Biserica Reformată cu Două Turnuri, de pe Bulevardul 21 Decembrie.

În programul concertului sunt incluse lucrări de Kodály Zoltán, Bárdos Lajos, Jagamas János, Birtalan József, Bartók Béla, Kocsár Miklós, ce vor fi interpretate de Corul Cameral al Facultății de Teologie Reformată UBB din Cluj, condus de dirijorul Windhager-Geréd Erzsébet (Austria) și acompaniat la pian de Miklós Noémi.

Intrarea la concert este liberă, iar clujenii care doresc pot face donații care vor ajuta la restaurarea orgii baroce.


Potrivit organizatorilor concertului, se poate contribui la restaurare și prin sponsorizarea unui tub sau mai multor tuburi, iar  cei care donează peste 30 euro (130 lei) pot câștiga o călătorie dus-întors Cluj-Budapesta cu Optimustrans sau o cină pentru două persoane la Restaurantul Mikó.

De asemenea, în această săptămână (19-25 august) Biserica Reformată cu Două Turnuri își deschide porțile pentru clujeni. Aceștia pot vizita cea mai mare biserică neoclasică din Transilvania, muzeul hoștăzeniilor și expoziția despre activitatea constructorului de orgi Michael Kestner. Orele de vizită sunt în intervalul 10-12 și 15-18.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter