Actualitate

Împăratul Iulian: Cioabă va fi adus acasă luni. Familia a refuzat autopsia

Trupul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, va fi adus în ţară de familie, luni, după încheierea formalităţilor legale, familia refuzând să i se facă autopsia, a precizat duminică, împăratul Iulian al romilor.

''Vroiau medicii să-i facă autopsie, dar au cerut să nu-i facă autopsie, să-l trimită aşa, iar pentru ziua de mâine va pleca din Turcia'', a explicat împăratul Iulian.

Şi fiul lui Florin Cioabă, Dorin Cioabă, şi-a exprimat speranţa, duminică, să-l aducă în ţară cât mai repede pe tatăl său, cerând sprijin autorităţilor române. Dorin Cioabă a mai spus că rudele au refuzat autopsia, precizând că ''familia ştie de ce a murit''.


Acasă la Florin Cioabă, la Sibiu, s-au strâns deja câţiva romi, care aşteaptă veşti din Turcia, de la familia regelui romilor. În permanenţă aceştia dau telefoane şi sunt cu ochii la televizor, pentru a vedea ultimele ştiri relatate de la corespondenţii din Antalya (Turcia).

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

Ultimele Stiri
abonare newsletter