Actualitate

UPDATE - Florin Cioabă a MURIT în urma unui stop cardio-respirator

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a murit, potrivit familiei.

Florin Cioabă, autointitulatul „rege” al romilor Florin Cioabă, autointitulatul „rege” al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge. 

Informaţia a fost confirmată de rudele lui Cioabă, care au precizat, pentru Mediafax, că decesul s-a produs la 11.10, în urma unui stop cardio-respirator.


Fiul acestuia, Dorin Cioabă, declara sâmbătă că tatăl său a ieşit din comă, este în stare stabilă şi se reface după intervenţia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.
În urma operaţiei, Florin Cioabă a avut nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sânge, au declarat, tot sâmbătă, apropiaţi ai familiei.
Potrivit surselor citate, la spitalul din Antalya au venit mai multe rude ale lui Florin Cioabă şi alţi membri ai comunităţii romilor.
La intrarea în spital, rudele au stat cu afişe în mână, prin care cereau sânge pentru Cioabă, grupa sanguină a acestuia fiind 0 cu RH pozitiv.
Apelurile către potenţiali donatori au avut ecou la peste 20 de romi care se aflau în Antalya şi câţiva turci.

Etichete: deces
Ultimele Stiri
abonare newsletter