Actualitate

Un român reţinut pentru tentativă de agresiune sexuală spune că are o "maşină a timpului" ce i-ar dovedi nevinovăţia

Un imigrant român le-a oferit o explicaţie bizară carabinierilor italieni care l-au surprins în timp ce încerca să o agreseze sexual pe o conaţională, prezentându-le un aparat pe care l-a numit o "maşină a timpului" ce i-ar demonstra nevinovăţia, bărbatul fiind supus unei expertize psihiatrice.

Vineri după-amiază, în Roma, o româncă în vârstă de 33 de ani a sunat la numărul de urgenţe afirmând că un conaţional pe care nu îl cunoaşte a interpelat-o şi încearcă să o agreseze sexual.

Carabimierii au sosit în scurt timp şi au observat că un român începuse să o agreseze sexual pe femeia care solicitase ajutor, într-o staţie de autobuz din capitala Italiei.


Românul, în vârstă de 39 de ani, a fost imobilizat şi reţinut pentru tentativă de agresiune sexuală.

Însă carabinierii au rămas uimiţi de explicaţia bizară a românului. În buzunarul acestuia a fost găsit un aparat din care ieşeau multe fire, iar suspectul a declarat: "Aceasta este o maşină a timpului. Voi da timpul înapoi şi vom vedea ce s-a întâmplat de fapt".


Potrivit paginii online a agenţiei Adnkronos, românul a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul a dispus ca bărbatul să fie supus unei expertize psihiatrice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter