Actualitate

41 de avocaţi britanici construiesc case pentru clujenii nevoiaşi

Addleshaw Goddard, una din cele mai importante firme de avocatură din Marea Britanie, a trimis o echipă-record, de 41 de voluntari, care ajută la ridicarea celei de-a șasea comunități Habitat for Humanity din județul Cluj.

Echipa Addleshaw Goddard e cea mai mare echipă găzduită de Habitat for Humanity Cluj în acest an. Tinerii avocaţi lucrează la patru case în același timp pentru a oferi un nou start în viață pentru patru familii cu venituri mici din județ. „Mi-am programat călătoria încă de la începutul anului, ca să nu intervină nimic. Iubesc Clujul şi mă bucur că am putut să mă întorc şi în acest an. Colaborarea între Addleshaw Goddard şi Habitat for Humanity Cluj este foarte importantă pentru noi. Eu spun tot timpul că face parte din ADN-ul firmei”, spune Aster Crawshaw, partner al Addleshaw Goddard.

Echipa britanică nu este la prima acţiune de acest gen pe şantierele Habitat. “Apreciem faptul că an de an echipele Addleshaw Goddard contribuie la construcția de noi locuințe pentru persoanele care au nevoie urgentă de o locuință decentă în Cluj, atât prin muncă cât și prin donațiile realizate către programul nostru. Sper ca implicarea prietenilor noștri britanici să fie un exemplu și pentru companiile autohtone”, spune Ionuţ Sâmpetrean, director executiv Habitat for Humanity Cluj.


Echipa britanică ajută la construcția celei de-a șasea comunități Habitat din Cluj aflată în Chinteni. Patru familii în nevoie urgentă de locuință se vor putea bucura de un nou cămin într-una din cele patru case construite de Habitat for Humanity Cluj pe un teren de 580 mp. Terenul a fost donat de o familie beneficiară Habitat, care nu avea resursele necesare unei construcții în regie proprie. Organizația plănuiește să finalizeze lucrările de construcție din Chinteni până la sfârșitul anului, cu ajutorul echipelor de voluntari locali și internaționali.

 

Etichete: persoane nevoiase
abonare newsletter